Nieuws
Lees voor

Kempenhaeghe doet mee aan Epilepsieloop 2024

Op zaterdag 12 oktober neemt expertisecentrum Kempenhaeghe deel aan de Epilepsieloop 2024, georganiseerd door EpilepsieNL. Dit evenement vraagt extra aandacht voor belangrijk onderzoek naar epilepsie en wil de samenwerking binnen en buiten onze gemeenschap versterken. Kempenheaeghe organiseert twee routes vanuit Sterksel van ongeveer 3 kilometer (rolstoelvriendelijk) en 10 kilometer, waarvan de laatste route langs ons expertisecentrum in Heeze komt.

Lees voor

Als expertisecentrum voor epilepsie hecht Kempenhaeghe veel waarde aan onderzoek en innovatie om de levenskwaliteit van mensen met epilepsie te verbeteren. Door deel te nemen aan de Epilepsieloop steunen we EpilepsieNL en dragen we bij aan de financiering van noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek. Samenwerking met andere organisaties is essentieel om vooruitgang te boeken in de behandeling en zorg voor mensen met epilepsie.

Lees voor

Routes en planning

  • 10 km route: Deze route start bij De Broeders in Kloostervelden, Sterksel. Via de Ten Brakeweg, Vlaamseweg en een bosroute komen de deelnemers langs De Berkenschutse en Kempenhaeghe in Heeze. Na een horecastop gaat de route via de Sterkselseweg, Heezerweg en Ten Brakeweg weer terug naar het startpunt.
  • 3 km route: Deze rolstoeltoegankelijke route blijft op het terrein van Kloostervelden in Sterksel en volgt de bestaande kunstroute van 1,5 km, met een kleine uitbreiding.
Lees voor

Inschrijven

Inschrijvingen zijn al geopend. We verwelkomen je graag. Aanmelden kan via de website van EpilepsieNL.